Bertus, ons Volkswagen camperbusje wordt onder handen genomen… en hoe!

camper voet

Bertus, ons Volkswagen camperbusje wordt onder handen genomen… en hoe!

De reserveringen voor onze Volkswagen camperbusjes komen al volop binnen en ook Bertus, ons nieuwste busje, wordt al gereserveerd. Ik wordt telkens weer blij van zoveel enthousiasme van jullie. Het is echt een cadeautje om mijn mailtjes voor Retrobus te lezen!
Maar… zeker voor de huurders van Bertus is het best wel een gok om dit blogje met foto’s te plaatsen 😉 Want het kan schrikken zijn… zo’n camperbusje helemaal gestript. Troost je; er wordt enorm hard gewerkt aan Bertus!
Volkswagen camperbusje Retrobus, Bertus gestript 2

Het complete interieur is uit het Volkswagen camperbusje gehaald… De hele bekleding en kussens zijn gereinigd en ook het dakje waar het weer in zat is weer blinkend schoon geworden. Het tentdoek van het pop-up dakje is helemaal vernieuwd, het interieur voor het keukentje is opgeknapt, een nieuw stukje marmoleum… noem maar op.

Volkswagen camperbusje Retrobus, Bertus gestript

Op dit moment wordt Bertus motorisch compleet nagekeken en waar nodig ook motorisch onder handen genomen. In het geval van een retro busje is de innerlijke schoonheid vooral heel belangrijk… want een mooi busje wat stil komt te staan daar worden we  niet vrolijk van… maar het oog wil ook wat 🙂 Als de binnenkant dan helemaal in orde is gaan we ook de buitenkant van Bertus opknappen!
Net zoals Bessie, ons oranje Volkswagen camperbusje, krijgt Bertus een 2-tone kleurtje. De bovenzijde wordt wit en de onderzijde creme. En ondanks dat we dan bijna een nieuw Volkswagen camperbusje hebben blijft Bertus natuurlijk lekker retro!

Ik ben enorm benieuwd hoe het eindresultaat zal zijn. Hopelijk kan ik in de volgende blogpost een schitterende Bertus laten zien 🙂

Durf je het ondanks de foto’s aan om Bertus al te reserveren? Wees er op tijd bij want de reserveringen voor 2016 gaan hard!

Bekijk de beschikbaarheid van onze Volkswagen camperbusjes online via https://www.retrobus.nl/retro-busje-huren/beschikbaarheid/ en reserveer je favoriete datum of neem een optie.

Een unieke ervaring wacht op je…♡

Volkswagen_camperbusje, Retrobus.nl Keep calm