De Volkswagen camper verhuren, wat een leuke uitdaging!

Categories:Over Bessie
Tags:
camper voet

De Volkswagen camper verhuren, wat een leuke uitdaging!

Oke, we kunnen het officieel zeggen; de Volkswagen camper verhuren is echt leuk!
Nu de Volkswagen camper een aantal keer is verhuurd kunnen we alleen maar zeggen dat het verhuren het busje nóg leuker maakt.

Allereerst is er de kennismaking met de huurders. Wat is het leuk om kennis te maken met de personen achter de mail of telefoon en wat is het leuk om de enthousiaste reacties te horen op de retro bus! Die eerste keer achter het stuur is dan ook een geweldige ervaring.
Ik leg kort uit waar alles te vinden is, hoe de Volkswagen Camper werkt en hoe de slaapplaatsen worden gecreëerd. Nou, geloof me, dat was de laatste keer best zweten hoor! Niet omdat ik geen vertrouwen had in de huurders (tegendeel is waar, het waren top-meiden die alles zo onder de knie hadden) maar omdat het echt warm was buiten. Pfff… en dan het pop-up dak openen en meteen weer sluiten, de bedden uit- en inklappen. Best werken hoor 🙂
Wanneer alle instructie achter de rug is, rijden we nog een stukje om wat te wennen en dan overhandig ik de sleutels toch echt officieel en kan de 70’s pret beginnen!
We hebben inmiddels geweldige sleutelhangers met het Volkswagen logo, dat zorgt toch voor net dat beetje extra.

Volkswagen camper "dé sleutels!"


De Volkswagen camper terug van verhuur
De eerste keer dat de Volkswagen camper de straat in kwam rijden na een week van verhuur zag ik het gezichtje van mijn oudste dochter helemaal oplichten. Ze rende naar de straat maar bleef ineens stokstijf staan. Beteuterd kwam ze naar mij toe. “Mama er zit een meneer met een pet op in de bus, dat is papa niet”.
Ze vond het echt vreemd dat er “zomaar” andere mensen in de Bessiebus rijden. Maar ook zij is inmiddels helemaal gewend alhoewel ze steeds helemaal blij is wanneer de Volkswagen camper weer voor de deur geparkeerd staat en ze niet kan wachten op een ritje met de Bessiebus.

En ook nu staat onze prachtige camper weer voor de deur. De was met het beddengoed draait al en ook ik ga weer aan de slag. Tijd om de Volkswagen camper schoon te maken voor onze volgende gasten!


Wil je meer weten over de huurmogelijkheden van de Volkswagen camper? Klik dan hier.
Op de hoogte van alles over Retrobus.nl? Like ons op Facebook!