Een “nieuw hartje” voor VW busje Bessie!

camper voet

Binnen deze fotoreportage is te zien hoe de motor van ons VW busje Bessie (haar hartje) volledig is gereviseerd -winter 2014/2015, wij zijn blij met het resultaat en hopen dat ze er nu weer een hele tijd tegenaan kan.

VW busjeVW busjeVW busjeVW busjeVW busjeVW busjeVW busjeVW busje

Een nieuw hartje voor een VW busje??

Het zal jullie zijn opgevallen dat ik de motor van Bessie haar hartje noem, hier zit een heel verhaal aan vast. We waren eens ‘s zomers op vakantie aan het Gardameer in Italië. Jammer genoeg niet met een VW busje. De tweede week van ons verblijf kwamen er 2 meiden de camping op rijden in… (je raad het al) een VW busje. Ik was niet weg te slaan bij het busje en nadat de 2 dames verhaal hadden gedaan bleek dat ze vanuit Monaco richting het Gardameer waren komen rijden.  Ze waren een trip aan het maken voor een krant en schreven elke dag een stukje hierover.
Tijdens een olie-check en het hoognodige olie-bij-vul-werk blijk is ze zwijmelend te hebben toegesproken dat ze wel goed moeten zorgen voor het hartje van Volkswagen bus Henry… Drie keer raden wat de de volgende dag in de krant stond…
VW busje huren?

En zelf besturen?

Bekijk snel de beschikbaarheid! zit jou gewenste datum er niet bij of reserveer je liever een andere periode? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Motorrevisie VW busje