Origineel overnachten in een Volkswagenbusje!

Categories:Uncategorized
camper voet

Origineel overnachten in een Volkswagenbusje?

Zoek je iets om écht origineel in te overnachten? Een paar nachtjes weg om even helemaal te onthaasten en te genieten? Dan is een retrobus echt iets voor jou! Want huur je bij ons een busje dan kun je eindelijk eens echt origineel overnachten in een Volkswagenbusje!
Stap ons oranje- of creme/witte Volkswagen camperbusje en kruip met een glimlach achter het grote stuur (euhhh jaja… zonder stuurbekrachtiging), ga zitten op de wat verende stoelen met de grote versnellingspook in je handen, 70’s muziekje aan en je merkt dat je meteen gaat onthaasten…

Maar kun je dan ook slapen in het Volkswagenbusje?

Ja 🙂 geen probleem! Bij Retrobus huur je het Volkswagenbusje inclusief beddengoed, kussens en een uitgebreide kampeerinboedel.
Wanneer je na een dag heerlijk toeren op de camping aankomt kun je het pop-up dakje openen en bovenin de bus is er dan een bed uit te klappen tot een ruim 2 persoonsslaapplaats!
En zelfs de achterbank van de bus is uit te trekken waardoor er nog eens een 2 persoonsslaapplaats ontstaat.
Als dat niet origineel overnachten in het Volkswagenbusje is…

origineel overnachten in een Volkswagenbusje


origineel_overnachten_volkswagenbusje_huren

Wil je zelf eens ervaren hoe je origineel kunt overnachten in een Volkswagenbusje? Kijk dan op onze website. Super handig; we hebben een beschikbaarheidskalender zodat je direct kunt zien of er een Volkswagenbusje beschikbaar is. Als er een bus beschikbaar is kun je eventueel meteen online een optie nemen of reserveren. Je vakantie begint al met een beetje voorpret… heerlijk om uit te kijken naar jullie flower-power uitje!

Meer informatie over origineel overnachten in een Volkswagenbusje

Website: www.retrobus.nl
Online beschikbaarheid en reserveren: https://www.retrobus.nl/online-reserveren/
Benieuwd naar onze Volkswagenbusjes, laatste foto’s, nieuwtjes of een leuke actie? Kijk dan ook eens op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Retrobus.nl/


Ik hoop je te mogen begroeten dit kampeerseizoen!
Vriendelijke groetjes Anneke van Bergeijk


Origineel overnachten in een Volkswagenbusje