Van een wit naar een oranje VW T2 busje!

Categories:Uncategorized
camper voet

HET BEGIN VAN ONZE VW T2 CAMPER BESSIE

Dankzij een aantal foto’s die we van de vorige eigenaar hebben ontvangen kunnen we ook jullie laten zien hoe Bessie, onze oranje VW T2, er in het verleden uit heeft gezien. Wij vinden het altijd leuk om wat meer van de oorsprong van iets te weten, zeker wanneer het om een oldtimer gaat die al zo veel jaartjes mee gaat! Niet alleen de buitenkant is grondig aangepakt ook het interieur van onze VW T2 was wat je noemt wel even wat anders.
Nadat we het busje hebben gekocht hebben we aan de buitenzijde niet gek veel hoeven doen. Wel hebben we de motor laten reviseren en het interieur vernieuwd waaronder leuke gele gordijntjes, nieuwe bekleding voor de bank, achterklep en het krukje, een nieuw tentdoek voor het pop-up dakje… en natuurlijk wat leuke extra’s zoals de bekleding van het stuur, onze aloha aap en een heerlijk retro bloemenslinger.

VW T2 hurenVW T2 hurenVW T2 hurenVW T2 huren Aloha aapVW T2 hurenVW T2 huren

HEERLIJK KAMPEREN MET HET VW T2 BUSJE!


VW busje huren?

En zelf besturen?

Bekijk snel de beschikbaarheid! zit jou gewenste datum er niet bij of reserveer je liever een andere periode? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Wil je meer VW T2 inpiratie opdoen? Of genieten van retro foto’s of camping ideetjes? Kijk eens op Pinterest.