Geef eens een Volkswagen busje cadeau! Dat is origineel genieten!

camper voet

Geef een Volkswagen busje cadeau!

Vandaag kreeg ik via de Facebook pagina van Retrobus het berichtje; “Je mag de foto plaatsen hoor! Mijn vriend is vandaag jarig en hij heeft zijn cadeau gekregen. Hij is er blij mee!”
Jaaa nu ben je vast benieuwd wat dat dan voor een foto is!
Laatst kreeg ik de vraag of we ook een cadeaubon hebben voor ons Volkswagen busje. Euh… nee die hadden we nog niet. Gelukkig is Othniël behoorlijk creatief dus heeft hij een prachtige cadeaubon voor deze huurders gemaakt. Ik had daar een foto van gemaakt en deze op Facebook geplaatst.
Wat later kreeg ik een berichtje met een prachtige foto van Jeanine die de foto zelf had afgedrukt en hier een prachtige “cadeaubon” van heeft gemaakt. Ze had eerder al als verrassingscadeau een arrangement gereserveerd en dus kwam die foto met de cadeaubon wel heel goed van pas bij haar Volkswagen cadeau!
Ik vind het echt geweldig er uit zien! We ontmoeten jullie graag ter zijner tijd en dat wordt vast genieten met het Volkswagen busje! Volg deze link naar de foto.Wist je dat we veel vragen krijgen over het geven van een Volkswagen busje cadeau? Voor een verjaardag, bruiloft, na de examens, huwelijksjubileum, vaderdag… noem maar op! Het is voor ons enorm leuk om te merken dat juist als een overnachting met het Volkswagen busje cadeau is gegeven de krijger van het cadeau meestal een “echte Volkswagen fan is”. Super leuk natuurlijk om zulke enthousiaste mensen bij ons aan de deur te krijgen 🙂

Een Volkswagen busje cadeau geven, dat is zeker een origineel én geslaagd cadeau! Nog even wat informatie voor de échte VW fans; ons busje komt uit ’73 en de witte lak is nog altijd de originele lak. Dankzij de Westfalia opbouw (het pop-up dakje) kunnen er wel 4 personen in overnachten en het rijden in het busje is puur genieten!