Het Volkswagen busje in Zeeland, campings vol?

camper voet

Met het Volkswagen busje naar de Zeeuwse kust!

Oo wat is het toch genieten met ons leuke Volkswagen busje! We zijn donderdag in de loop van de dag vertrokken en een prachtige route gereden naar de Zeeuwse  kust.
Volkswagen busje huren - Retrobus.nl
Heerlijk binnendoor, de snelwegen zoveel mogelijk mijdend en wat is het dan toch op-en-top genieten met het Volkswagen busje.
Overal waar we rijden gaan duimpjes omhoog, lachen mensen en stoten mensen elkaar aan. “Kijk daar eens! Wat een leuk Volkswagen busje!”

Geen ruimte voor het Volkswagen busje?

Aangekomen in Zeeland is het nog een hele klus om in een feestweekend een camping met een vrij plekje te vinden, en dan ook nog eens dicht bij de kust.
We bellen een aantal campings, rijden een stukje… nergens is er meer een vrij plekje voor ons Volkswagen busje! Maar dan rijden we langs een camping die nog aan het opstarten is. Volop ruimte dus! Leuk met een aantal dieren, zandbak en speeltoestellen voor de kinderen.
Hup, we parkeren ons busje, pop-up dak omhoog en klaar is de camper!
Het busje heeft een originele Volkswagen fietsendrager en we testen meteen maar of deze onze fietsen heel in Zeeland aan laat komen.
En ook dat is geen probleem met Bessie! Wat is dat toch handig. De kleine afstanden fietsen we en wanneer we naar de stad gaan pakken we de boel in en rijden naar Middelburg.
Wanneer we geparkeerd zijn pakken we het kookpitje even uit het Volkswagen busje en warmen we een pannetje soep op. 🙂
Volkswagen busje huren
Handig zo’n camper!

Zodra we het Volkswagen busje weer starten vallen de meiden in slaap, -en ik ook bijna-. Heerlijk rustgevend dat geluid en gehobbel in het busje!
We hebben weer genoten…

Hoe blijf je op de hoogte van Retrobus.nl? Like onze Facebook pagina!
http://on.fb.me/1wTJoKQ

Volkswagenbusje huren Retro busje huren Retrobus.nl Zeeland camper Volkswagen busje huren - Retrobus.nl