Met het Volkswagen busje heerlijk toeren!

camper voet

Met het Volkswagen busje heerlijk toeren!

We genieten nu al van elk uur weekend. Hup in het Volkswagen busje en gaan maar!
Dit weekend komen er mensen eten dus we besluiten om nog niet te gaan overnachten maar de dagen van het weekend te gebruiken om een deel van de route die we voor de verhuur van het Volkswagen busje in gedachten hebben te gaan rijden.

Mooie weggetjes met het Volkswagen busje

Mooie weggetjes met het Volkswagen busje

Alles om ons heen lijkt nét wat mooier nu we er vanuit ons Volkswagen busje naar kijken.

Mensen zwaaien, maken foto’s en wanneer we stoppen worden we direct aangesproken.
Oldtimer-fans zijn absoluut heel gezellige mensen 🙂

Volkswagen busje | Retrobus.nl

Volkswagen busje | Retrobus.nl

Met het Volkswagen busje toeren we op weggetjes die we mijden als we haast hebben maar die echt o, zo mooi zijn. Wat is het toch leuk om een route samen te stellen voor verhuur van ons Volkswagen busje en wat wonen we toch in een unieke en prachtige omgeving!
Wanneer we op een onverhard stukje rijden zeggen we tegen elkaar dat dit écht een weggetje wat zorgt dat het plaatje met het Volkswagen busje compleet is maar ook later als we door het polderlandschap rijden, de weg omringd met grote bomen en de koetjes in het gras is het plaatje helemaal af!

Tijdens het toeren met het Volkswagen busje zien we geweldige plekjes om de bus binnenkort eens uitgebreid te gaan fotograferen voor de website. Via het vestingstadje Heusden rijden we door naar de Loonse en Drunense duinen waar de kinderen lekker in het zand kunnen spelen en we wat picknicken.
Ook al zouden we nog uren kunnen toeren met ons Volkswagen busje, het is helaas weer tijd om naar huis te rijden maar we hebben wel geweldige leuke plannen voor de verhuur. Missie geslaagd!

Een aantal leuke weetjes over ons Volkswagen busje:
Bessie is van mei 1973 en is in 2002 voor het eerst naar Nederland verhuisd.
De witte lak van het middenstuk is de nog originele lak.
Onze retro Volkswagen bus dankt haar naam aan haar kenteken; BE-66-66