De Volkswagen camper, onderhoud voor Bessie

camper voet

Geen Volkswagen camper

Oke, ik geef het meteen maar eerlijk toe. Ik mis onze Volkswagen camper… Ik mis dat vrolijke oranje kleurtje als ik naar buiten kijk, ik mis het om zomaar even een rondje te rijden en onze dochters missen onze geweldige Volkswagen camper nóg meer denk ik zo!
Tijdens het laatste verhuurweekend waren er stukken met de bus. Gelukkig was er vervangend vervoer voor onze huurders en is alles goed afgerond maar het is natuurlijk goed voor te stellen dat het heel vervelend is als zo’n leuk weekend ineens afgerond moet worden zonder Bessie.

Groot onderhoud voor de VW camper

En dan heb je ineens zo’n moment dat alles samen komt. Einde verhuurseizoen, onderhoud nodig, reparaties die gedaan moeten worden… Zo komt het dat onze Volkswagen camper uit Brabantse Wijk en Aalburg ineens in het Brabantse Boxtel te vinden is! Daar wordt de camper compleet binnenstebuiten gekeerd zodat we straks in het nieuwe seizoen een camper hebben waar we weer helemaal op kunnen vertrouwen!
Het was erg leuk om van de monteur, een echte oldtimer specialist, een compliment te krijgen over de staat van Bessie, onze Volkswagen camper (GlimGlim!) en dan hadden we daar ook nog eens meteen een bod op onze camper… Trotser kun je ons natuurlijk niet maken 😉
Het grappige was dat de man die weg was van de camper een Belg is, hij viel als een blok voor onze Volkswagen camper, nu moet jij maar eens 3 x raden waarom… Hint: BE-66-66.

De Volkswagen Camper schakelt als een zonnetje

Vandaag werden we gebeld door de monteur dat Bessie in ieder geval weer als een zonnetje schakelt! De eerdere huurders van de Volkswagen camper weten dat het schakelen soms best wel even ‘werken’ was.
Die 1 en 2!! Maar na een aantal kilometers te hebben gereden wéét je waar je moet zijn met die versnellingspook. Dus toekomstige rijders van Bessie, stel je gerust; Tegenwoordig schakelt de Volkswagen camper uiterst soepeltjes! Het is nu nog wachten op een belletje dat de de VW camper helemaal klaar is en dan gaan we eerst eens een stukje rijden 😉

https://www.pinterest.com/pin/344595808962611124/