Het is even lastig zitten in onze Volkswagen t2 camper ;-)

camper voet

Het is even lastig zitten in onze Volkswagen t2 camper…

Maar daar wordt hard aan gewerkt!
De voorstoelen van de Volkswagen t2 camper zijn er uit gehaald, de zijkanten (het onderste deel) is opnieuw bekleed en dat was wel nodig ook -maar wat wil je met zo’n oud Bessie uit ’73!
Het interieur van de camper knapt er echt meteen een stuk van op. Nu we toch bezig zijn en het nog veel te fris is om te kamperen gaan we meteen nog een aantal pijnpuntjes van ons verhelpen.
Zo ligt er inmiddels een nieuw vloertje en onderplaat in de Volkswagen t2 camper en zijn nieuwe gordijntjes in de maak. De oude gordijntjes leken nog prima maar zodra je die ‘s avonds dicht deed waren het mooie zebrastrepen… helemaal verschoten door het zonlicht.
Wat is het heerlijk om zo ons busje steeds meer compleet en mooi te maken, we zijn er helemaal blij mee! In dit stukje nog even de credits voor een vriend van ons die de onderplaat heeft gemaakt en de gordijntjes worden op maat gemaakt door mijn zus. Super fijn!
De foto’s van het eindresultaat die volgen natuurlijk weer zo gauw alles klaar is maar voor nu een sneak peak van een heerlijk zonnige Volkswagen t2 camper! Laat het voorjaar maar komen 🙂

interieur_Volkswagen_camper,Volkswagen_camper,VW_camper,VWt2,Volkswagen_t2_camper

Volkswagen t2 camper interieur!

Benieuwd naar het oude interieur van onze Volkswagen t2 camper? Bekijk dan deze foto’s eens! Van een witte Volkswagen t2 camper overgegaan naar een oranje en ook het inbouw interieur is grotendeels aangepast. Zo is het kookstelletje niet meer in de bus maar hebben we nog wel een fonteintje met kraan in de bus achter de bijrijdersstoel.
Het koken doen we op een los pitje in de deuropening. Wel zo veilig!

https://www.retrobus.nl/ox_portfolio/van-witte-vw-t2-camper-naar-oranje/