Volkswagen T2 camper huren? Lees meer over ons!camper voet

Volkswagen T2 camper huren

Benieuwd naar de personen achter Retrobus.nl en hoe Retrobus.nl is ontstaan?  We vertellen je er graag meer over!!

Dankzij onze drukke dagen genieten we er van om af en toe te ‘ontsnappen’ aan alle bedrijvigheid en in alle rust te kunnen genieten. We willen graag bewust tijd nemen om als gezin te kunnen genieten van elkaar. En ja, zo is het idee ontstaan om heerlijk te kunnen toeren en daarnaast op een gemakkelijke manier te kunnen overnachten. Van alles heeft de revue gepasseerd totdat we tijdens onze zoektocht een Volkswagen T2 camper tegen kwamen.


Ineens zagen we alles samenkomen! Dit is het voor ons!


Het gevolg was een zoektocht naar een geweldige Volkswagen T2 camper die ook nog eens betrouwbaar is én er geweldig uitziet. Wat een eisen, zeker als het om een oldtimer gaat! Uiteindelijk hebben we Bessie gevonden. Ja, je leest het goed, onze camper is vrouwelijk ;-). Toen we haar van de vorige eigenaren overnamen hebben we de naam behouden want dat is natuurlijk wel erg leuk bedacht. Dankzij haar nummerbord komt Bessie aan haar naam!
Omdat we zoals gezegd een ondernemend gezin zijn kwam al gauw het idee om onze passie met anderen te delen en zo is onze website en de verhuur van ons Volkswagenbusje ontstaan en wat is dat leuk, de verhuur! Bessie was al gauw volgeboekt waardoor onze eigen tripjes op een laag pitje stonden.
En dus was daar Bertus, ons geweldige creme-witte busje. Waar we dachten dat onze liefde Bessie-gebonden was heeft juist Bertus onze harten gestolen… een paar jaartjes jonger dan het oranje busje en dus net wat meer comfort. Het is met beide busjes echt zo heerlijk om op pad te zijn!

De ervaring van het rijden in de Volkswagen T2 camper is onbeschrijfelijk. Wat hebben we gelachen die allereerste kilometers! Dat grote stuur, het schakelen, de wat verende stoelen, muziekje aan… Het is echt een ervaring! Een blij gevoel, rust, genieten, lol, tijd voor de ander, genieten van de omgeving en met een jaren 70 gevoel overnachten…


We delen onze ervaring graag met je!


Volkswagen t2 camper huren

Volkswagen T2 camper huren