Volkswagenbusje huren Benelux

Categories:Uncategorized
camper voet

Volkswagenbusje huren Benelux

Meestal als de maand januari is begonnen dan beginnen ook de mailtjes bij Retrobus weer binnen te komen. Een Volkswagenbusje huren voor de trouwdag, een busje huren voor een cadeau, een langere trip in de meivakantie of zomervakantie… er wordt inmiddels al heel wat heen en weer gemaild. Het mooie is dat ik soms al heel wat speciale verhalen gedeeld worden wat het ook voor mij soms heel speciaal maakt om de bus klaar te maken met net dat beetje meer aandacht. Sommige mensen dromen al zoo lang van het rijden in een Volkswagenbusje en als die droom dan uitkomt… er wordt wat afgelachen en gegild hier op ons erf 😉

Maar vaak zijn de verhalen en vragen lekker praktisch en daar gaat deze blog dan ook over. Een veel gestelde vraag is of de bus mee mag naar het buitenland.

 Volkswagenbusje huren Benelux?

Ja, dat is geen probleem! Wel is het zo dat alleen ons crème busje Bertus mee mag naar België of Luxemburg. Bertus is net wat jonger, heeft een krachtigere motor en rijdt soepeler waardoor het  voor het busje minder belastend is om verder te toeren. De oranje Volkswagenbus Bessie is een echte retrobus vandaar dat we Bessie alleen binnen Nederland verhuren. Maar ons Volkswagenbusje Bertus huren voor de Benelux is dus geen probleem.

Eerder gingen we ook wel eens  (na overleg) akkoord met een trip door Frankrijk of richting Duitsland, Oostenrijk maar dat willen we niet meer doen. De busjes lijden hier toch vrij veel mee en uiteindelijk is het jammer als de kwaliteit en betrouwbaarheid van de busjes achteruit gaat.

Dus wil je komend seizoen ook een heerlijke vakantie met een Volkswagenbusje naar de Benelux? Kijk snel of de gewenste periode Bertus nog vrij is of stuur me een mailtje als je nog vragen hebt; info@retrobus.nl


volkswagenbusje huren in Benelux

volkswagenbusje huren Benelux

Volkswagenbusje huren BeneluxVolkswagenbusje huren Benelux? Retrobus!