Volkswagenbusje huren met kinderen is dat te doen?

camper voet

Volkswagenbusje huren met kinderen is dat te doen?

Volkswagenbusje huren met kinderen?! Je leest een vraagteken en een uitroepteken.
Is dat te doen?
Ja!

Volkswagenbusje huren kinderen

Oke, onze kinderen (1 en 3 jaar) zijn het echt wel eens beu, maken echt wel eens ruzie op de achterbank of moeten als we net weer onderweg zijn écht heel nodig plassen… Maar wat worden ze  blij worden als we met het Volkswagenbusje op stap gaan en het is ongelofelijk maar waar; binnen no-time liggen ze op de achterbank te slapen 🙂

En dan baseer ik het uitroepteken achter ja! niet alleen op onze eigen kinderen. Inmiddels heeft Retrobus.nl al heel wat fans onder de 16 jaar. We hebben zulke leuke reacties gekregen van ouders en hun kinderen zodat we er wel zeker van zijn dat ons Volkswagenbusje huren met kinderen gegarandeerd een succes is!

Deze prachtige foto laat wel zien dat het geluid van de motor en het hobbelen van het Volkswagenbusje héél slaapverwekkend is.

Retrobusje huren met kinderen

Je zult merken dat je zelf helemaal ontspannen wordt zodra je in het Volkswagenbusje stapt. Dat merken kinderen natuurlijk direct op. Ontspannen een stuk toeren, een 70’s muziekje aan, naar het water, de Biesbosch of naar de duinen… Het Volkswagenbusje huren met kinderen is echt een feestje!

Volkswagenbusje huren met kinderen -


Het Volkswagenbusje huren met kinderen? Genieten met elkaar en lol hebben om dat te gekke retro busje? Bekijk hier de tarieven van Retrobus.nl voor het huren van een dag, 24u of een week!

Volg ons nu ook op Facebook