In het Volkswagenbusje een Aloha poppetje met té stevige enkels!

camper voet

Lees meer over ons Volkswagenbusje met een Aloha poppetje met té stevige enkels!

Een Volkswagenbusje uit de hippie tijd is natuurlijk niet compleet zonder een Aloha poppetje op het dashboard! Daarom zijn wij eigenlijk direct na de aanschaf van het  vw t2 busje opzoek gegaan naar een passend poppetje.
Na een speurtocht op marktplaats kwamen wij als snel een hele serie poppetjes tegen! Helemaal enthousiast direct een Aloha poppetje aangeschaft en ja hoor, twee dagen later was het zover; een pakketje bij de post met een charmant Aloha poppetje. Direct na het avondeten zat Othniël al in ons Volkswagenbusje om te kijken waar deze dame het beste kon staan. En idd het ziet/zag er prachtig uit! Vooral zag! Tijdens onze speurtocht hadden we de stevige enkels van ons Aloha danseresje over de kop gekeken… Na een aantal ritjes met ons Volkswagenbusje door de heerlijke zomerzon kwamen wij erachter dat het toch wel erg warm kon worden zo achter de voorruit. Je raad het al… die stevige enkels gingen doorhangen en smelten. Ons danseresje hangt nogal ongelukkig tegen de voorruit en dat charmant dansen is echt verleden tijd!

Eén van de huurders van ons Volkswagenbusje kwam terug en zei: “Het was helemaal fantastisch alleen moeten jullie wel wat doen aan dat zielige Aloha meisje, die heeft volgens ons een hernia!”

Oke, duidelijk! Dit kunnen we de Aloha danseres niet meer aandoen en dus moesten we op zoek naar een 2e generatie Alohpoppetje met

A. stevigere enkels en

B. misschien wat minder groot.

Inmiddels hebben we een wat minder lange danseres die in de bus keurig mee danst op elk hobbeltje én hebben we een geweldige aap -die kon Othniël niet weerstaan in de shop en de aap is inmiddels de grote favoriet bij onze dochters-.

Volkswagenbusje - Aloha aap

Nu maar hopen dat deze Aloha’tjes het wat langer gaan volhouden in de Retrobus!