VW busje huren? Het kan weer!

camper voet

Onderhoud voor ons VW busje

Zoals in de blogpost van 3 november is te lezen, hebben wij ons VW busje voor groot onderhoud moeten afstaan. Haar hartje (de motor) was aan een grote revisie toe. Een gescheurde kop, verschillende cilinders… er waren nogal wat onderdelen die een opknapbeurt nodig hadden. Gelukkig hebben we een VW liefhebber gevonden die met veel liefde en plezier een complete motorrevisie voor ons heeft verzorgd. De motorrevisie is uitgevoerd door Gerrit van Rage Keveronderdelen, wat een heerlijke vent om mee samen te werken! Uren en uren zijn we samen bezig geweest de motor weer op orde te krijgen. Voor mij erg leerzame dagen, jullie moeten weten dat ik normaal gesproken niet zo technisch ben als het op de motor aankomt. Nou na de lesstof die ik heb opgepikt bij Gerrit weet ik in ieder geval hoe ons Volkswagen busje in elkaar zit. Ik moet zeggen erg handig voor in de toekomst!

De laatste zaterdag in november hebben Gerrit en ik samen de motor weer terug geplaatst in ons VW busje. Na een dag krikken, sleutelen, benzine happen en hele vieze handen was het zover! Ons Volkswagen busje Bessie kon weer gestart worden. Het was tikken en lopen, en de eerste proef rit was beter dan ooit te voren.

Tjonge ik heb nooit geweten dat een Volkswagen motorrevisie zo’n enorme klus was. Maar het was meer dan de moeite waard! Iedereen kan weer een Volkswagen busje huren in het seizoen van 2019! Mijn vrouw en ik willen Gerrit en zijn vrouw dan ook hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en het geleverde vakwerk!

Bekijk hier een “foto dagboek” van de Volkswagen bus motorrevisie


volkswagen motor terug plaatsen