camper voet

VW camper huren

Zie je jezelf al rijden? Raampje open, de zon op je gezicht, 70’s muziekje aan een heerlijk meehobbelen met de weg…
Jullie vakantie is meteen begonnen met de VW camper huren! Jullie rijden een heerlijke tocht langs uitgestrekte weilanden, pittoreske stadjes,heerlijke wateren en stoppen op de mooiste plekjes.
Tijd voor een kopje koffie of thee? Je parkeert de bus op een heerlijke plaats en klapt de zonnig gebloemde stoeltjes uit met het tafeltje. Gaspitje aan, water tappen uit de kraan en dan even geduld voor een lekker vers bakkie 🙂

VW_camper_huren,Volkswagen_camper_huren,VWcamper,Volkswagen camper, Retrobus.nl

psssttt… natuurlijk kan het ook zijn dat jullie de VW camper huren op een dag dat de regen met bakken uit de lucht komt, we wonen per slot van rekening in een kikkerlandje… maar geloof me dan is het ook genieten! (of we verzetten jullie tripje naar een andere datum).

VW_camper_huren, Retro busje huren

Hoe dan ook, de VW camper huren is genieten.

Wanneer je de VW camper gaat huren geef ik even een korte uitleg over het in- en uitklappen van de bedden, de besturing van Bessie en rijden we een kort stukje zodat jullie met een veilig en zeker gevoel met de VW camper op stap gaan.
Daarna kan het ontstressen en onthaasten beginnen. Dat onthaasten moet je letterlijk nemen want het Volkswagen busje rijdt max zo’n 80 a 100 km/u. Je huurt dus niet alleen een Retrobusje je rijdt ook met een Retro-gangetje!

Heb jij al gekozen of je voor het compleet verzorgde arrangement gaat of voor een zelf uitgestippelde route? Bij het compleet verzorgde arrangement hebben wij alles voor je geregeld. Je hoeft thuis alleen je kleding en een tandenborstel in te pakken en je bent klaar! Van proviand en een schitterende route tot kaarsjes en een 70’s muziekje, alles staat voor je klaar!
Onze VW camper huren? Dat wordt vast en zeker genieten!


VW_camper_huren,Volkswagen_camper_huren,VWcamper,VWcamper_huren, Retrobus.nl