Weekendje weg met een VW t2 camper! Een impressie van het compleet verzorgde arrangement!

camper voet

Weekendje weg met een VW t2 camper!

Een weekendje of midweek weg met Bessie of Bertus, onze VW t2 campers? Wij bieden een uniek arrangement aan!
We beloven je dat je kunt instappen met een tandenborstel en kleding… verder is alles geregeld!
Wat er allemaal bij het complete arrangement is inbegrepen?

 • Uitgebreide proviand, inclusief ingrediënten voor 2 warme maaltijden.
 • Beddengoed, inclusief kussens
 • Handdoeken
 • Keukendoekenset
 • Reisgidsje
 • Navigatie inclusief prachtige samengestelde route
 • 2 x overnachtingen op campings
 • Tafeltje
 • Stoeltjes
 • Kookbenodigdheden
 • Uitgebreid servies
 • Luifel
 • Schoonmaak van de VW camper
 • Fietsendrager (op aanvraag)

Het compleet verzorgde arrangement; een impressie!

Dag 1 Vertrek

We verwachten je vanaf 10:00 in Wijk en Aalburg waar we je alles uitleggen over de VW t2 camper zodat je veilig de weg op kunt. Je draait het contactsleuteltje om en vroemvroem onze Bessie of Bertus komt op gang. Alleen al het grote stuur en het schakelen is een belevenis op zich maar zal snel genoeg wennen! Het is direct onthaasten en een lucky-feeling blijft zeker weten niet uit wanneer de 70’s muziek wordt gestart.

De route start in het dorpje Wijk en Aalburg (N-Br) gelegen aan de Maas. Allereerst volg je een stukje makkelijk te rijden weg zodat je vertrouwd kunt raken met het rijden van het retro busje. Van Slot Loevestein –het enige stukje Gelderland maar wat is de omgeving móoi!– tot de oudste speeltuin van Nederland, het pittoreske Heusden en de adembenemende Drunense Duinen, we beloven je een unieke road trip!

Na deze prachtige eerste route komen jullie op de eerste camping aan. De luifel kan eventueel uitgezet worden, stoeltjes en tafeltje naar buiten en jullie kunnen gaan genieten van het maken –en opeten- van een heerlijke maaltijd. De avond staat volop in het teken van ontspannen genieten! ’s avonds nog even de benen strekken in de Duinen of gezellig wat drinken in de Herberg… of genieten bij het Volkswagenbusje!

Dag 2 Optimaal genieten

Na een unieke overnachting in de camper starten jullie de dag heerlijk ontspannen met een ontbijtje. Aan alles is gedacht zoals heerlijke broodjes een vers gekookt eitje en een sapje.

Wanneer jullie klaar zijn voor dag twee kan het busje weer gestart worden en daarmee ook het vervolg van jullie road trip langs allerlei mooie plaatsjes. Tijdens dag 2 van het  arrangement zul je ontdekken waarom wij de Biesbosch in de route hebben opgenomen. Wat een unieke omgeving en wat een prachtige weggetjes om met het retro VW busje over te rijden! Een bezoek aan het volledig vernieuwde Biesboschmuseum is mogelijk.
Alles staat in het teken van ontstressen en onthaasten. Niets moet en alles kan. Een leuk stekje onderweg? Jullie zijn heerlijk flexibel met de camper, stoppen is dan ook geen probleem. In de middag arriveren jullie op de tweede camping om te overnachten. Inmiddels zijn jullie vertrouwd geraakt met het installeren van de bedden en ervaren camping-kokers geworden. Een heerlijk maaltje kan worden gekookt en jullie delen de avond weer naar wens in. Een ontspannen boek, misschien een haardvuur, samen er op uit…

Dag 3 de laatste km-ers

Jammer genoeg moet er weer afscheid genomen gaan worden van Bessie. Maar niet voordat jullie nog een prachtige route afgelegd hebben! Na een heerlijk ontspannen weekend gaan jullie een unieke ervaring rijker -en met een grote glimlach- naar huis!

Vw busje vakantie

 VW t2 camper huren  VW_t2_camper_huren VW t2 camper huren - VW t2_Camper_Huren   VW t2 camper huren #weekendje #weg VW t2 huren Vestingstad Heusden _ Retro bus  VW t2 camper huren Brabant VW t2 camper huren VW t2 camper huren VW t2 camper huren  VW t2 camper huren Brabant